Поради високите температури в четвъртък и петък - 13 и

...
Поради високите температури в четвъртък и петък - 13 и
Коментари Харесай

Мият улиците в София през деня заради жегите

Поради високите температури в четвъртък и петък - 13 и 14 юли, ще се извърши в допълнение миене на улици и булеварди в София, за попречване на прекалено стопляне на въздуха и пътната инфраструктура. Това оповестиха от Столичната община. Дейностите ще стартират след 12:00 часа на обяд. 

Ще се мият съществени пътни артерии във всички столични региони - бул. „ Акад. Ив. Евстр. Гешов “, бул. „ Ген. М. Д. Скобелев “, бул. „ Христо Ботев “, бул „ Константин Величков “, бул. „ Тодор Александров “, ул. „ Опълченска “, бул. „ Кн. Александър Дондуков “, бул. „ Янко Сакъзов “, бул. „ Мадрид “, бул. „ Кн. Мария Луиза “, бул. „ Ген. Данаил Николаев “ и други

През деня ще продължи и миенето на улици в обособени карета в регион „ Оборище “, както и миене по график на улици в кварталите. Миенето там се прави денем от 7:30 до 16:00 ч., с въвеждане на краткотрайна организация на придвижването. 

Столичният инспекторат основава нужната организация дружно с екипите на компаниите по непорочност. Миенето ще се извърши с цистерна с дюзи. На страницата на Инспектората в банер „ Миене “ са оповестени всички улици, алеи и публични пространства, които ще се мият по график. 

Според информация, оповестена на уеб страницата на Столичния инспекторат, през май тази година са измити улици и булеварди с повърхност от 55 244 дка, през април - 19 260 дка, през март - 2664 декара.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР