Поради увеличаването на случаите на COVID-19, наложиха вечерен час в

...
Поради увеличаването на случаите на COVID-19, наложиха вечерен час в
Коментари Харесай

Вечерен час в няколко области на Пртугалия заради COVID-19

Поради увеличението на случаите на COVID-19, постановиха вечерен час в някои елементи на страната , в това число в столицата Лисабон, написа БГНЕС. Министър Мариана Виейра да Силва, след съвещание на кабинета, разгласи, че държавното управление повече не може да назова обстановката с COVID-19 контролируема.

В тази връзка, сподели тя, в 45 града и общини с висок и доста висок риск от разпространяване на коронавирусна зараза се вкарва вечерен час, който ще е в действие от 23:00 ч. до 05:00 ч .
 Португалия: Да почитаме българската позиция за РСМ, да не внасяме проблеми в Евросъюза Португалия: Да почитаме българската позиция за РСМ, да не внасяме проблеми в Евросъюза
Държавният секретар по европейските въпроси на Португалия Ана Паула Закариаш изрази вяра изборите през юли да доведат до намиране на...

Списъкът на рисковите зони включва региони, в които са разпознати минимум 240 инфектирани на 100 000 население. В допълнение към вечерния час в засегнатите региони, работното време на кафенета, заведения за хранене и магазини, в това число на магазините за хранителни артикули ще бъде лимитирано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР