Поради системното неспазване на Конституцията на България от управляващите и

...
Поради системното неспазване на Конституцията на България от управляващите и
Коментари Харесай

Горубляне прави всеки ден протест срещу Фандъкова


Поради систематичното неспазване на Конституцията на България от ръководещите и от депутатите Общото заседание на Горубляне реши да стартира ежедневни протестни дейности на бул.Цариградско шосе от 18:30ч. до 20:30ч. считано от понеделник 08.07.2019г.

Протестът ще бъде подсилен от жителите на Дървеница, Бусманци, Кривина и Казичене, като чакаме да се причислят и жителите на всички села към София, включени в Общия организационен проект (ОУП) на София. Това включване в Общ устройствен план на София е направено с единствената цел, посредством градоустройствени процедури да бъдат национализирани земите им. Въпреки че парцелите са в строителните граници на София и са отредени с Общ устройствен план за строителство, страната се пробва да ги третира, като ниви и при наложително отчуждаване прави оценки сред 2 и 30 лв/кв.м. Това е национализация! Това е обир!

Още една причина за Протестът-Горубляне е „ терорът на болшинството “ и двойния стандарт на българските политици. Когато се приказва за Европейския съюз и западноевропейците са болшинство, тогава има „ гнет на болшинството “, когато се приказва за София и жителите на панелните квартали, тогава няма „ гнет на болшинството “, а има „ публичен интерес “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР