Поради огромния интерес и след напълно разпродадена зала Андре Рийо

...
Поради огромния интерес и след напълно разпродадена зала Андре Рийо
Коментари Харесай

Андре Рийо с втори концерт в София на 9 юни

Поради големия интерес и след изцяло разпродадена зала Андре Рийо афишира втори концерт в София. Той ще е на 9 юни в зала " Арена Армеец ". Това става в деня, в който Краля на валса и неговият оркестър " Йохан Щраус " ще свирят на стадиона в Амстердам преди огромната футболна среща от Шампионската лига сред тимовете на Аякс и Реал Мадрид.

Рийо стартира началото на годината, като разгласи стотния си концерт на площад " Ваерхоф " в Маастрихт.



От 2005 година насам всяко лято холандецът изнася обичайните си концерти пред многохилядна аудитория в родния си град. Само през 2018 т. е събрал 150 000 свои фенове от 80 страни на спектаклите си навън. Миналата година над 700 000 фенове са посетили неговите представления в турнето му от Европа до Австралия.

Грандиозните спектакли за този сезон в София са с нова и изненадваща стратегия. Повече валсове и доста страсти дават обещание от мениджърския екип.



Концертите на харизматичния Рийо са охолно и жизнерадостно комбиниране от добре познати типичен и творби и известни мелодии, осъществявания на известни солисти от разнообразни националности, примесени с изненади и тънък комизъм. Рийо владее настроението на публиката и 60-та музиканти от оркестъра „ Йохан Щраус ” с аристократичното си лъчение и позитивизъм.

С над 500 платинени награди, милиарди гледания в YouTube и повече от 3 700 000 почитатели във Facebooк Андре Рийо е един най-аплодираните, атрактивни и продавани актьори в света.



Партньор на концертите от българска страна е промоутърска организация БГ Саунд Стейдж. Билетите за втория концерт са в продажба в мрежата на Ивентим, бензиностанции OMV, билетен център на НДК, както и онлайн на www.eventim.bg и www.andrerieu.com.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР