Поради очаквания интензивен трафик за почивните дни около 1 май,

...
Поради очаквания интензивен трафик за почивните дни около 1 май,
Коментари Харесай

Ограничения на АМ Тракия днес и утре

Поради упования натоварен трафик за почивните дни към 1 май, придвижването на тежкотоварни коли над 12 тона в сектор от автомагистрала " Тракия " ще бъде лимитирано за няколко часа през днешния ден и на следващия ден, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Ограничението ще е в действие от 12:00 до 20:00 часа през днешния ден и в събота от 8:00 до 14:00 часа, сред 5-ия и 23-ия км на автомагистралата в посока Бургас.

В момента придвижването по мостовото оборудване при 20-ия км в посока Бургас на " Тракия " се реализира единствено в изпреварващата лента. Съоръжението се нуждае от спешен ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за иден ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при 20-ия км на Автомагистрала " Тракия ", осведомят от АПИ.

За тежкотоварния трафик е обезпечен обходен маршрут по първокласния път София – Пловдив. Моторните транспортни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-ти км в посока Бургас на Автомагистрала " Тракия " по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел " Вакарел " – при 23-ти км на Автомагистрала " Тракия ".

От 8:00 до 15:00 часа през днешния ден придвижването в сектора сред 225-ия и 221-ия км на Автомагистрала " Тракия ", на територията на област Стара Загора, ще се реализира в изпреварващата лента в платното за София. За осъществяването на настоящи ремонтни действия ще бъде лимитирано прекосяването по спешната и дейната лента.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР