Поради ниския морал на руските военнослужещи и нежеланието им да

...
Поради ниския морал на руските военнослужещи и нежеланието им да
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия може да създава заградителни отряди срещу дезертьорите

Поради ниския морал на съветските военнослужещи и нежеланието им да водят война, съветската войска евентуално ще употребява " заградителни отряди ", съгласно военното разузнаване на английското министерство на защитата. Такива елементи могат да разстрелват отстъпващи бойци, с цел да принудят останалите да преминат в нахлуване, съгласно английското разузнаване, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Подобни отряди били употребявани преди този момент от съветските военни в други военни спорове, напомнят създателите на отчета, без да прецизират в кои (може би става дума за Втората международна война, позволява Би Би Си).

В последно време е допустимо съветските генерали да са желали командирите в армията да получат позволение да употребяват оръжие против дезертьори, се споделя в отчета. Тактиката на пукотевица по дезертьори може да приказва за невисок морал и непослушност във войските , обобщават създателите.

Припомняме, че тези дни бе публикувана информация за протест в център за подготовка на мобилизирани бойци, които желаеха погашение на еднократно обезщетение от 195 хиляди рубли (6300 лв). Това неодобрение докара до решение на съветския президент Владимир Путин, съгласно който мобилизираните военнослужещи и тези, които служат по контракт, ще получат еднократно обезщетение в размер на 195 000 рубли (малко над 3000 долара) , заяви съветската редакция на Би Би Си.

Също по този начин на 15 октомври в център за подготовка на доброволци в Белгородска област, където мобилизиран юноша от азиатски генезис откри огън по другарите си и умъртви 11 души, други 15 бяха ранени.
 Украинският генщаб: Руската войска утрои офанзивите на фронта
Украинският генщаб: Руската войска утрои офанзивите на фронта

До 80 офанзиви на ден, а руснаците са възобновили офанзивите в Донецка област
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР