Поради необичайните обстоятелства тази година, поредната инициатива на Футбол с

...
Поради необичайните обстоятелства тази година, поредната инициатива на Футбол с
Коментари Харесай

Фланелка с автограф на Димитър Бербатов на благотворителен търг

Поради необикновените условия тази година, следващата самодейност на " Футбол с идея " този път ще бъде извършена онлайн - благотворителен търг под наслова “Футбол с идея 2020 - Бъдеще за Мерт”!

Малкият Мерт Юмер е диагностициран с детска церебрална парализа и е с 95% неработоспособност, което значи, че не може да се придвижва без непозната помощ. След осъществена в Турция интервенция, идва ред и на рехабилитации, за които фамилията на дребния воин би трябвало да събере още 6 000 евро, за ежеседмичните процедури в идващите 4 месеца.

Търгът е по самодейност на футболния запалянко Ивайло Генчев, който е дарил за идеята на Мерт над 40 спортни продукта, обезпечени и събирани от него с персонални средства, за които участниците ще могат да наддават през идващите 3 седмици. Сред премиите се открояват тениски с подписи на Димитър Бербатов, Мартин Петров, Валери Божинов, Благой Георгиев, на някои от водещите футболни тимове в България, както и персонални движимости с подписи на други родни спортни звезди като Петър Стойчев, Иво Ангелов, Илияна Гълъбинова и други
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР