Поради изключителния интерес на публиката към вече популярния музикалния проект

...
Поради изключителния интерес на публиката към вече популярния музикалния проект
Коментари Харесай


Поради изключителния интерес на публиката към вече популярния музикалния проект „Танго“

Поради изключителния интерес на публиката към към този момент известния музикалния план „ Танго “ на двамата виртуози на пианото и цигулката – Людмил Ангелов и Веско Ешкенази, НДК кани техните фенове на концерт на 11 април от 19:00 часа в зала 11 /кино „ Люмиер “/.

Програмата е от последния им взаимен компактдиск, която бе показана концертно за първи път през 2016 година в зала „ България “, след което последва национално турне.

За албума „ Танго “ Веско Ешкенази споделя, че е основан с доста обич, работа и ентусиазъм, а публиката го приема в действителност топло. Повод за основаването на плана става 20-годишното театрално партньорство на двамата музиканти.

Изборът на пиесите е най-много дело на Людмил Ангелов. В него са включени гениални творби на майсторите на аржентинското танго Астор Пиацола и Карлос Гардел. Подборът е изработен по този начин, че да споделя история и да държи вниманието на слушателите от първия до последни звук. Включени са произведения и на Ариел Рамирес и Хулио Сандерс. В аранжиментите на творбите пианистът сплотява звученето на другите принадлежности, а цигуларят се грижи за мелодичната линия. Пътят към тангото се трансформира в странствуване на другарството и шерването.

Билетите към този момент са в продажба на касите на Билетен център – НДК на цените от 40 лева, а за възпитаници, студенти, пенсионери и хора в неравностойно състояние – 30 лева Резервации могат да бъдат правени през онлайн платформата на НДК.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР