Поради халтави стави болката превзе моя организъм. Не искам да

...
Поради халтави стави болката превзе моя организъм. Не искам да
Коментари Харесай

Халтави стави повалиха Андреа

„ Поради халтави стави болката завладя моя организъм . Не желая да се посрамвам и се оправдавам, че няма да можем да бъдем дружно довечера “, споделя Андреа. С тези думи тя тормози почитателите и заяви отлагането на идния си концерт. Певицата в никакъв случай до момента не бе признавала обществено за сериозния си проблем, само че болката явно подтикна дивата към цялостна искреност.

Заболяването, което в нейния случай е генетично, е съществено.

„ Това е проблем, с който моята майка се бори години наред, доста пъти ми пречеше да се държа права “, призна си Андреа за пръв път, след к оето изиска амнистия от слушателите. „ Обичам ви, простете ми “, помоли се тя.

Изразът „ халтави стави “ се употребява да отбелязя стави с изразена еластичност и подчертана разтегливост, като казусът може да бъде причина и за пораждане на редица затруднения. Случаят на изпълнителката е тъкмо подобен. Андреа героичен се оправя с всички трудности, пред които животът в последно време я изправя. Скандалът със сръбкинята Йелена не я пребори, само че ставите ще се окажат доста по-голямо предизвикателство.

Преди броени дни певицата чукна 17 години на сцена, които я затвърдиха като един от най-сериозните и дългогодишни представители на чалга империята. През какво ли не мина изкусителната русокоска, само че след съвсем 2 десетилетия на сцена пристигна времето Андреа да си почине. Засега никой от почитателите не посмя да се оплаче и множеството попфолк фенове оказаха цялостната си поддръжка.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР