Поръчката и поддръжката на плаващи терминали за втечнен природен газ

...
Поръчката и поддръжката на плаващи терминали за втечнен природен газ
Коментари Харесай

Германските LNG терминали ще струват повече от двойно

Поръчката и поддръжката на плаващи терминали за полутечен природен газ (LNG) коства на Германия минимум три и половина милиарда евро повече от плануваното, написа „ Франкфуртер алгемайне цайтунг “. В момента са планувани общо към 6,56 милиарда евро бюджетни средства, оповестиха от  Федералното министерство на стопанската система на въпрос на организация Ройтерс.

В бюджета за 2022 година бяха планувани 2,94 милиарда евро. Увеличението е „ належащо заради динамично разрастващата се обстановка “, се споделя в него. Бюджетната комисия на Бундестага преди малко утвърди спомагателни пари за терминалите.

Министерството на стопанската система на Германия разгласи, че спомагателните разноски към този момент са избрани в „ необятни съвещания с многочислени заинтригувани страни “ и че първичните планирани разноски са конкретизирани. Това визира да вземем за пример оперативните разноски и разноските за спомагателни инфраструктурни ограничения на сушата. Изграждането на терминалите е от значително значение за енергийната сигурност. „ В частност намаляването, а по-късно и прекъсването на доставките на съветски газ ги прави безусловно нужни “, обосноваха плана от икономическото министерство.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР