Поръчай предварително новите Galaxy Z Flip6 или Galaxy Z Fold6

...
Поръчай предварително новите Galaxy Z Flip6 или Galaxy Z Fold6
Коментари Харесай

Поръчай предварително Galaxy Z Flip6 или Galaxy Z Fold6 от А1 и вземи с до 350 лв. отстъпка

Поръчай авансово новите Galaxy Z Flip6 или Galaxy Z Fold6 от А1.

Възползвай се от отстъпка до 350 лева против върнат остарял телефон до 23 юли.

Доставките на Galaxy Z Flip6 или Galaxy Z Fold6 за първите поръчали от А1 ще стартират на 19 юли.

 

Най-новите модели на Samsung – Galaxy Z Flip 6 и Z Fold 6 към този момент са налични за. По време на акцията всеки консуматор, който даде на телекома остарял мобилен телефон, без значение от марката, ще получи своя Samsung Galaxy Z Fold 6 с 350 лева отстъпка, a Samsung Galaxy Z Flip 6 с 300 лева отстъпка. Най-тънките и леки сгъваеми устройства на компанията до момента могат да бъдат поръчани в разнородни цветове и вариации на паметта и идват в комплект с безжични слушалки TTEC Mode.

След последните усъвършенствания опциите с изкуствен интелект Galaxy AI към този момент са налични и за сгъваемите устройства на международната софтуерна компания. Сега двата модела са снабдени с повече новаторски функционалности, задвижвани от AI, от когато и да било до момента. И двата модела разполагат с функционалностите Circle-to-search за елементарно намиране на обекти с ограждане и с Note Assist – най-удобният метод за обобщаване на бележки и  транскрибиране на записи. Предлагат също и „ интелигентна “ помощ при писането на текстове и търсенето в уеб сайтове, с помощта на Chat Assist и Browsing Assist.

Подобрения в новите модели има и във връзка с снимането и обработването на фрагменти. С функционалността Photo Assist можеш елементарно с няколко придвижвания на пръста да преместиш, изтриеш или коригираш цели обекти, както и по-късно да запълниш фона. Част от портфолиото с AI функционалности са и редица благоприятни условия за обработка на фотоси и видеа, измежду които Portrait Studio и Instant Slow-mo. Смартфоните са снабдени с мощни камери - Galaxy Z Fold6 разполага с 50 MP + 10 MP + 12 MP съществена камера и 10 MP + 4 MP предна камера, а другият модел Flip6 е с съществена камера 50 MP + 12 MP и предна камера 10 MP.

Сред удобствата са и новаторски функционалности, позволяващи да бъдат прескочени даже езиковите бариери. INTEPRETER е преводач на два екрана, който превежда незабавно, без значение дали приказваш, слушаш конференция или туристически гид. Live Translate е друга езикова функционалност, с която даже и телефонните диалози на разнообразни езици към този момент не са проблем за устройствата на Samsung – превеждай диалозите в действително време в разнообразни приложения и без проблем общувай на два езика.

По време на предварителната акция за поръчки от А1 двата най-нови модела от сериите ще се оферират с огромни отстъпки против връщане на остаряло устройство. В подмяна на употребен телефон Galaxy Z Flip6 е наличен с понижение от 300 лева от постоянната си цена, а Z Fold6 – с цели 350 лева Моделите могат да бъдат закупени както в брой, по този начин и на погашение с проект Unlimited с 50% отстъпка от месечната такса за първите 6 месеца.

е дейна до 23 юли, а всеки искащ може да избере сред устройства с 256GB, 512GB или 1TB памет, както и разнородни цветове на панела. Samsung Galaxy Z Fold6 се предлага в цветовете сребристо, морскосиньо и розово, до момента в който Z Flip6 – в синьо, мента, жълто и сребристо.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР