Попзвездата Тейлър Суифт разкрива интимни подробности от живота си в

...
Попзвездата Тейлър Суифт разкрива интимни подробности от живота си в
Коментари Харесай

Тейлър Суифт разкрива тайни от живота си

Попзвездата Тейлър Суифт разкрива интимни детайлности от живота си в документалния филм " Тейлър Суифт: Мис Американа " , който откри кинофестивала " Сънданс ", заяви Асошиейтед прес.

Суифт, която елементарен о пази в загадка персоналния си живот , разкрива във кино лентата на режисьорката Лана Уилсън, че е страдала от хранително разстройство, разказва вътрешната си борба да се отучи да приказва намерено за политика и споделя, че извоюваното правосъдно дело за полово принуждение през 2017 година е преломен миг в живота й.

Филмът ще бъде излъчен на 31 януари от стрийминг платформата " Нетфликс ". Представена е история за изпълнителката, която въпреки да се трансформира в мегазвезда още като младеж, се лута известно време, до момента в който откри гласа си. Във кино лентата Суифт споделя, че постоянно се е старала да бъде " положително момиче " и се нуждаела от насърчителни потупвания.

От кино лентата феновете научават, че тя обича да пие бяло вино с лед и че допреди няколко години не била опитвала бурито.

Певицата влезе в залата за прожекцията на кино лентата на кинофестивала, откакто осветлението бе загасено. След прожекцията тя отговори на въпроси дружно с Уилсън. Суифт сподели, че се тормозила да работи по сюжета дружно с Уилсън, само че режисьорката спечелила доверието й.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР