Попзвездата Любо Киров се е разминавал няколко пъти като по

...
Попзвездата Любо Киров се е разминавал няколко пъти като по
Коментари Харесай

Любо Киров: Много пъти са ме спасявали, когато съм бил на ръба на смъртта

Попзвездата Любо Киров се е разминавал няколко пъти като по знамение на косъм от гибелта, показа самият той в изявление пред " Труд ". Силно вярващият реализатор е уверен, че Бог го пази от тестванията, които е претърпял.

Запитан случвало ли му се е да получава незабавен отговор на молитвите си, Любо дава отговор: " О, несъмнено! Вече толкоз години имам такива невероятни и свърхестествени случки. Често съм бил спасяван, когато съм бил на ръба на гибелта - дали в болница с вътрешни проблеми, дали в произшествия с коли на няколко пъти, или всички тези неща, които се случват на хората и на сцената, когато съм имал катастрофи с чупения на крайници и ръце... Всичко е можело да приключи по-зле и като съм си правил разбор по-късно, съм си давал сметка, че в случай че не съм паднал по този начин, е можело да си счупя главата и си споделям, че това е било за мое положително.

Трябва да сме по-смели и да имаме повече вяра за живот,

в сравнение с боязън от гибелта и от утрешния ден. Когато паднат страховете, тогава човек става същински свободен, а истината е, че не умираме. Винаги получавам отговор на молитвите ми, когато го желая, само че от време на време Господ не дава отговор незабавно - не тъй като не желае, а тъй като не ни е направил марионетки, които да движи на конци, а ни е оставил да взимаме персоналните си решения. На Бог не му трябват кукли на конци, а някой като него, с цел да претворява това, което е той, тъй като ние взимаме от него и по този начин също можем да вършим божествени неща. В последно време станахме малко арогантни - взехме решение, че сме сами и всичко е в наше притежание, че надали не ние управляваме Вселената. Това води до огромното проваляне - повярвахме, че ние сме единствените богове, което няма по какъв начин да е истина, щом не можем да управляваме двата съществени пункта - раждането и гибелта. Ако някой може да реши по кое време да се роди, по кое време да почине и да възкръсне - тогава съм склонен да призная, че сме богове, само че на този стадий единствено Бог може да го направи ", показа Любо Киров.

Той става вярваш в много млада възрст - на 18-19 години. " Моето търсене стартира през 91-ва година с проучване на теология, тъй като смятах, че в случай че няма живот след гибелта, би било извънредно безсмислено да сме просто едни биологични машинки. Не е разумно съзнанието, концепциите и творчеството ни да се изгубят в нищото ", счита попзвездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР