Попзвездата Любо Киров говори с Бог, а за по-пряка връзка

...
Попзвездата Любо Киров говори с Бог, а за по-пряка връзка
Коментари Харесай

Завършил е теология и носи Библията със себе си

Попзвездата Любо Киров приказва с Бог, а за по-пряка връзка разнася на всички места със себе си една Библия. Това признава самият той в предаването " Имате среща с Диана Любенова " по БНТ1.

Белия, както е прякора на музиканта още от учебно заведение, е приключил теология. Странния на пръв взор избор бил свързан от мислите за живота и какъв е смисълът от всичко.

" Има възраст, през която минават доста хора, в която си задаваш въпроси за живота, за това какъв е смисълът, дали просто жевееш и най-после умираш - споделя Киров. - Затова и взех решение да изучавам теология и към този момент съм уверен, че гибелта не е краят. "

Любо се похвали с персоналната си Библия, която носи на всички места, чете, акцентира си и води бележки в полетата на страниците.

Началото на новата 2024 година е изпълнено и с нов музикален план на Любо Киров. Изненадващо той носи работното заглавие " Ново сърце ". А през лятото приготвя и турне, което ще носи истинското заглавие " Ново турне ", което се планува да стартира в родния му Плевен и да приключи с столичната " Арена София ", напомня " България Днес ".

Освен насладата от творчеството и представянето пред аудитория, Белия таи вярата и проктетите му да станат касов шлагер. През предходната година от продадени билети за свои концерти, той е спечелил към 1,5 млн. лв., за които му се наложило и да  заплати предплатено налог още през ноември предходната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР