Попзвездата и голям привърженик на ЦСКА Здравко Желязков сподели мнението

...
Попзвездата и голям привърженик на ЦСКА Здравко Желязков сподели мнението
Коментари Харесай

Здравко от Ритон: Не съм сигурен как ще бием Левски с тази игра, мъчим топката

Попзвездата и огромен последовател на ЦСКА Здравко Желязков показа мнението си преди дуела на отбора на Саша Илич с Левски. Естрадната легенда се надява на победа в понеделник, въпреки да гледа скептично на играта на " алените ".

" Очакванията ми са като на всеки различен почитател на ЦСКА, а точно да победим. С тази игра, която показват не съм сигурен по какъв начин тъкмо ще се случи, само че се надявам да стане. Не съм удовлетворен от играта… Ние мъчим топката. Сега в този миг Левски са в напредък и играят доста добре. Трябва да махнем розовите очила, тъй като ние не играем нищо. Не виждам нито една офанзива, от която да кажа " Браво! Евала ". Бием с шанс. Казусите с Левски се случват отдавна, само че играят добре. В съпоставяне с ЦСКА сега, те играят по-добре. Това е моето непретенциозно мнение. 
28  Славия - ЦСКА-София
Не ми харесва тази игра на ЦСКА, всичко наподобява доста измъчено. Имаме безумно правилни почитатели и остаряла популярност. Нека погледнем по какъв начин играят ЦСКА 1948. Те играят доста добре. Аз се опасявам, че в плейофите те ще ни размажат. Аз съм свалил от дълго време розовите очила. При нас с изключение на Хайнц няма човек, който да направи финт и да подмине футболист. Надявам се да победим, само че прогноза не мога да дам, тъй като не играем съществено. Причината не е в треньора Саша Илич. Ако ще и Моуриньо да пристигна, значим е материалът ", сподели Здравко пред " Мач Телеграф ".

Снимка: cska.bg

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР