Популярното списание El наскоро пусна списък на моментите и жените,

Популярното списание El наскоро пусна списък на моментите и жените, ...

Грета Тунберг и Лейди Гага са сред най-важните жени на 2019 г..Популярното списание El наскоро пусна списък на моментите и жените, които бяха от решаващо значение през 2018 г.
 

От спортистки, писателки до звезди от бизнеса, списанието прави свой прочит на събитията, които са имали дълбоко въздействие през 2019 г. или ще продължат да го правят и в бъдеще.

Според тях Грета Тунберг е един от водещите герои в стремежа към сериозна промяна. Ангажиментът на 16-годишната шведка към глобалните климатични промени отекна по целия свят.

„Ако принадлежите към онази малка група хора, които се чувстват застрашени от нас, тогава имаме лоши новини за вас. Това е само началото. Промяната ще се случи, независимо дали ви харесва или не “, каза Грета на един от протестите в Ню Йорк.

Сред гореспоменатите е Лейди Гага, най вече заради успеха си във филма "Роди се звезда".И като цяло впечатлението на екипа на Ел е, че жените през 2019 г. доминираха в събитията, включващи награди, независимо дали става дума за музика, филм или друг сегмент. Цялостното впечатление и статистиката показват, че жените са спечелили повече награди през 2019 г.
Сред акцентите на 2019 г. е първата разходка само на жени в космоса. / Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``Последни новини``реклама

Източник: petel.bg