Популярното френско издание L`Еquipe не пропусна шанса да разкритикува сериозно

...
Популярното френско издание L`Еquipe не пропусна шанса да разкритикува сериозно
Коментари Харесай

Във Франция се разсърдиха на Лионел Меси - смяна на настроенията в Париж?

Популярното френско издание " L`Еquipe " не пропусна шанса да разкритикува съществено аржентинската звезда на Лионел Меси за представянето му в снощния първи 1/8-финален конфликт против Реал Мадрид.
Всички в Париж с неспокойствие чакаха да видят Бълхата в мач против съперника, на който означи толкоз доста голове през последните близо 15 години, само че той несъмнено не бе на висота, като пропуснатата дузпа бе единствено " върхът на сладоледа " за него.
Изданието назовава представянето на Меси `смущаващо` и му слага извънредно ниска оценка - 3 по десетобалната система, която е и най-слабата в целия тим на Маурисио Почетино. За образец - Анхел ди Мария, който също не изигра добър мач, получава оценка 4. Голмайсторът за ПСЖ Килиан Мбапе и неуморният Марко Верати са оценени най-високо - 8!
Все отново, за остава утешението, че не е бил най-слаб на терена или най-малко съгласно " L`Equipe " - Дани Карвахал, който имаше доста проблеми с Мбапе и левия бек Нуно Мендеш, е получил оценка 2, а едвам забележимият Марко Асенсио е с тройка. Разбира се, Тибо Куртоа, който избави дузпата на Меси, е с най-високата оценка в състава на Карло Анчелоти - 8!
От друга страна, някогашният състезател на парижани Жером Ротен направи изострен коментар за играта на Меси пред " RMC Sport ":
" За мен привличането му е неточност. По отношение на маркетинга е прелестно, че взехме Меси. Фланелките му се продават и хората идват, с цел да гледат Меси. Трябва да признаем, че спортно не носи нищо на ПСЖ. Това беше огромен мач, със страхотни играчи, само че при него имаше механически неточности, изгубени топки ", сподели Ротен и посочи:
" Да изпусне дузпа може да се случи на всеки. Преди всичко е държанието. Усещаме, че не е удовлетворен. Когато взима избрани решения, не го прави по най-хубавия метод ".
" Всички играчи търсят Меси и това забавя играта. Той сякаш е №9, само че на процедура беше №10. Футболистите желаят да играят с него и да го накарат да блесне. Колко още? ", запита някогашният състезател на френския гранд.
ВИЖТЕ ОЩЕ:

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР