Популярността на Риши Сунак е спаднала до същите нива, от

...
Популярността на Риши Сунак е спаднала до същите нива, от
Коментари Харесай

Риши Сунак също толкова непопулярен, колкото беше Борис Джонсън, когато напусна номер 10, сочи проучване

Популярността на Риши Сунак е спаднала до същите равнища, от които пострада Борис Джонсън в последните дни на неговото управление.

някогашният министър председател на Partygate подаде оставка предишното лято, откакто депутатите му най-сетне го изоставиха поради обвиняванията в мръсотия и скандал, които преследваха времето му на номер 10. Разкритието, което той знаеше за напипването на искове против някогашния бич на Торите Крис Пинчър, преди да го увеличи, потвърди гвоздея в ковчега на безредното му време на поста.

Ново изследване на YouGov демонстрира, че рейтингите на господин Сунак към този момент са паднали до най-ниският му чист рейтинг на отзивчивост от -49, спад от 10 пункта по отношение на края на ноември и в диапазона на мрачните оценки на господин Джонсън. Резултатът на някогашния министър председател беше -46, откакто той подаде оставка, потъвайки до най-ниската си точка от -53 месец по-късно. Единствената разтуха на господин Сунак ще бъде, че рейтингът му към момента не е толкоз неприятен, колкото най-ниския резултат на Лиз Тръс от -70.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР