Популярността на американския президент Доналд Тръмп достигна нов минимум -

...
Популярността на американския президент Доналд Тръмп достигна нов минимум -
Коментари Харесай

Рейтингът на Тръмп продължава да се срива

Популярността на американския президент Доналд Тръмп доближи нов най-малко - едвам 33% от американците утвърждават активността му. Това демонстрират оповестени данни от социологическо изследване на организация Галъп, оповестиха ТАСС.

По данни от изследването, извършено на 29 октомври, 33% от участниците се изричат в поддръжка на Тръмп, а 62% дават на неговата работа незадоволителна оценка. В анкетата са взели участие 1500 души, а процентът на неточност е 3 на 100.

В интервала 26-28 октомври поддръжката за Тръмп беше на ниво от 35 %. През целия октомври този индикатор не надвиши 39 на 100.

Предишният " антирекорд " бе регистриран на 14 август, когато Тръмп събра поддръжка от едвам 34 % от американците, до момента в който 61 на 100 бяха срещу него.

Пик в поддръжката за американския президент, без да се брои първата му седмица в Белия дом, бе регистриран на 11 март, когато 45% от американците одобряваха активността му. На противоположното мнение бяха 49 на 100.

Рейтингът на демократите Барак Обама и Бил Клинтън - прародители на Тръмп, в никакъв случай не са падали надлежно под 38% и под 37 на 100.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР