Популярността и успехите са нещо, към което със сигурност почти

...
Популярността и успехите са нещо, към което със сигурност почти
Коментари Харесай

Тийн звездата Денис Теофиков разкри дали е открил любовта и какво мисли за "приятелите с привилегии"

Популярността и триумфите са нещо, към което сигурно съвсем всеки млад актьор се стреми. Да има не просто шлагери и скъпи клипове, само че да има доста концерти, участия и доста почитатели. Е, в последните години конкуренцията сред мъжете в родния фолк се ускори, с помощта на появяването на доста млади и надарени лица, измежду които несъмнено е Денис Теофиков, който за негативно време се трансформира в тийн сензация. Като всеки различен човек обаче, той също се вълнува от любовта и я търси.

Певецът реши да отговори на въпроси на почитатели в Инстаграм. Неговите почитатели се оказаха много дейни и любопитни, като затрупаха своя любим с десетки питания за работата и любовта.

Виж още:

Денис отговори искрено на всички въпроси, вклюително за любовта. Той показа следното: " Все още не съм изпитвал същинската обич ". Припомняме, че преди време Денис Теофиков и неговата колежка Десита бяха гаджета предходната година, само че скъсаха. Причината за това била невярност от страна на Денис, като по думите на Десита, тя не била единствено една. В своите отговори Денис отговори на питане, какво мисли за приятелите с привилегии, а той написа: " Тръпка си е ".

В своите отговори другояче Денис акцентира, че обича същински почитателите си, като им разкри, че неговата аудитория може да чака идващото му парче доста скоро, само че би трябвало да почакат още малко.

" Ще го усетите… За хубавите неща се чака " – написа изпълнителят на почитателите, които го питат по кое време и какво да чакат. В свободното си време артистът запълва с видеоигри. Друго обичано занятие за него, когато е самичък, е да работи над себе си. Сред най-близките му другари пък е различен млад гений – Александър Робов. А дали това другарство ще докара и до креативна колаборация, времето ще покаже.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/dteofikov1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР