Популярният ютубър PhoneBuff проведе сравнителен дроп тест между Galaxy S23

...
Популярният ютубър PhoneBuff проведе сравнителен дроп тест между Galaxy S23
Коментари Харесай

Дроп тестът на iPhone 15 Pro Max срещу Galaxy S23 Ultra повдига въпроси за здравината на титана

Популярният ютубър PhoneBuff организира относителен дроп тест сред Galaxy S23 Ultra и iPhone 15 Pro Max, с цел да ревизира дали усъвършенстваният титаниев корпус на последния предлага някакви преимущества в действителни условия. Той употребява роботизирани ръце, с цел да направи теста допустимо най-справедлив отвън лабораторните условия. Ето и видеото:

В първи рунд на дроп теста, след изпускане от височина на равнището на кръста на човек, с гърба надолу, задното стъкло на iPhone-а се счупи и се появиха необятни пукнатини по тил. За съпоставяне, Galaxy S23 Ultra получи по-малки пукнатини в два ъгъла. Въпреки титановия корпус iPhone-а се оправи по-зле от Galaxy S23, който има алуминиева рамка и отбрана Gorilla Glass Victus 2 начело и откъм гърба.

Във втория рунд, смарт телефоните бяха пуснати с единия от ъглите им надолу. При този тест титаниевата рамка на iPhone сътвори искра, когато той се допря до бетонната плоча. Титаниевата рамка беше относително неповредена, само че алуминиевата рамка на Galaxy S23 Ultra се деформира леко. Задното стъкло на iPhone-а обаче стартира да пада. И двата смарт телефона бяха изцяло функционални след втория кръг на дроп теста.

При третия тест смарт телефоните бяха изпуснати с екрана надолу. След този тест екраните и на двата телефона се напукаха доста, само че Galaxy S23 Ultra се оправи малко по-зле заради извития си екран. И двата смарт телефона обаче продължиха да действат съвършено, а вграденият в екрана на Galaxy S23 Ultra читател на пръстови отпечатъци също беше функционален. След последния кръг на теста за изпускане, при който и двата смарт телефона бяха изпуснати от по-висока точка. Galaxy S23 Ultra изглеждаше по подобен метод с този след предходния дроп тест, само че стъклото на iPhone 15 Pro Max се натроши още повече начело и откъм гърба.

В последна сметка Samsung Galaxy S23 Ultra завоюва този дроп тест, макар че има алуминиева рамка, тъй че не наподобява, че има някаква забележителна изгода от съществуването на исполин в действителния свят, най-малко при осъществяването на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР