Популярният в TikTok Касим Касимов от Русе влезе в предаването

...
Популярният в TikTok Касим Касимов от Русе влезе в предаването
Коментари Харесай

Касим Касимов от Русе влезе в Игри на волята

Популярният в TikTok Касим Касимов от Русе влезе в предаването " Игри на волята ".

Той има милиони гледания, над 5 милиона лайкове и над 200 000 почитатели от целия свят. Първите стъпки на Касим в TikTok са главно с танци и не се радват на огромен триумф. Когато стартира обаче да прави скечове, русенецът регистрира милиони гледания.

Слабичкият юноша твърди, че не мускулите, а мозъкът е неговата мощ, а пъзелите са най-голямата му пристрастеност.

Ще успее ли да потвърди тезата си, занапред следва да забележим.

Водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева посрещнаха 21 състезатели, разпределени по седем в тим. За първи път племената се впуснаха в оспорвана борба още с идването си на Арената. Тя е извънредно значима и може да дефинира изхода на всички борби отсега нататък. Безстрашните сграбчиха първото място, следвани от Непобедимите, а Супергероите останаха на последната трета позиция.

Червеното племе събра професионални спортисти със забележителни достижения. В него влязоха олимпийската медалистка Елица, първенецът по плуване Георги и силовият спортист Аспарух. Към тях се причислиха още земеделецът Генчо, ландшафт дизайнерът Димитър Куков, брокерът на недвижими парцели Звезделина и богатата стопанка Мирослава. Събрани дружно, техните най-силни качества могат да ги създадат Непобедими, като името, което ще носи племето. На първата съдбоносна борба Непобедимите заеха втора позиция, което им даде скромни, само че извънредно значими условия за пренощуването им на пустия плаж - подслон, огън, картофи и ориз.

За племето на жълтите адреналинът и рисковите прекарвания не са непознати. Част от него са инструкторът по парашутизъм Михаела, състезателката по бодибилдинг Ралица, танцьорката Мирела, мениджърът в IT компания Илина и гримьорката Евгения Джаферович. В племето на Амазонките мъжкото наличие е в лицето на студента Валери и музиканта Димитър Лефтеров. Смелостта е основна дума за племето, което взе названието Безстрашни.

В първата борба на Арената те опазиха името си и потвърдиха, че са Безстрашни, като сграбчиха успеха. Тя трансформира престоя им на пустия плаж в угощение за добре пристигнали с доста храна, шампанско и огън.

Към синьото племе се причислиха шампионката по фигурно пързаляне Александра Фейгин, моделът Илиян, първенецът по калистеника Гого, домакинята Велислава и TikTok звездата - Касим. На Арената стъпиха още най-високият и най-ниският състезател - финансовият брокер Цветан и физиотерапевтът Мани.

Всички състезатели в това племе имат своя суперсила и суперкачества, което ги трансформира в племето на Супергероите. В решаващата първа борба на Арената, Супергероите останаха на последното трето място, което трансформира нощуването им на пустия плаж в същинска битка за оцеляване. За тях нямаше нито заслон, нито огън, а гладните си стомаси заситиха със изсъхнал самун.

Никое от трите племена към момента не подозира за съществуването на четвъртото племе на Резервите. То ще влезе в безмилостна борба на Арената още на следващия ден. Залогът пред 9-мата състезатели в племето е голям - тази борба ще дефинира кои трима от тях ще влязат като последни попълнения в племената на Непобедимите, Безстрашните и Супергероите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР