Популярният в Карлово DJ Неди се похвали в профила си

...
Популярният в Карлово DJ Неди се похвали в профила си
Коментари Харесай

Газ до дупка! Карловски DJ лети със 180 км/час ВИДЕО

Популярният в Карлово DJ Неди се " похвали " в профила си в TikTok, че кара с близо 180 км/ч., видя GlasNews.bg. Не е известно обаче къде тъкмо си е разрешил да кара с толкоз висока скорост. Наши източници настояват, че младият мъж е развил високата скорост на път в Пловдивско. 

На видеото, което DJ Неди разгласява, се вижда, че той е зад кормилото на първокласен " Мерцедес ". На цифровия километраж ясно се вижда и скоростта, с която той се движи. Пътник на задната седалка е снимал неразумната постъпка на Неделчо Киров. Впоследствие видеото бе оповестено и на Story в профила на DJ Неди в обществената мрежа Instagram.

Видеото е съпроводено от текст, който гласи: " Я да забележим на кой колата върви повече ". Изглежда, че по този метод той подтиква почитатели си в обществените мрежи да последват образеца му и да натиснат педала за газта.

Краткото му клипче беше събрало почти 40 хиляди гледания, а по-късно - свалено от профила му в TikTok.



Младият диджей евентуално има пристрастеност освен към музиката, само че и към политиката, тъй като през 2023 година той се кандидатира за общински консултант на локалните избори в Община Карлово. И напълно разумно си задаваме въпроса - подобен образец ли би трябвало да даваме на хората, които биха ни дали своят вот доверие? Отговорите оставяме на вас. 

" Вярвам, че участвайки в политическия и публичен живот на общината, ще спомогна повече младежи да останат да живеят и работят тук ", написа Неделчо в деня, когато разгласи кандидатурата си.

Любопитното е, че песента, която DJ Неди е избрал да звучи за декор на бързото шофиране, носи заглавието " Давам газ ". Сингълът е на хванатата да кара под въздействие на опиати, само че DJ Неди също взема присъединяване в него. В парчето се включва и изпълнителят Наси.

" Загряваме леко по този начин. Даваме старт на нощта. По всичките DJ желая крепко да вали пара. Бенза паркирам, на пулта миксирам, няма да ги бавя - давам газ и не спирам ", пее диджей Неди в парчето с Диона.

Всеки ден ставаме очевидци на погубени човешки животи по пътищата в резултат на високите скорости, а от Пътна полицията са безапелационни, че връзката сред скоростта и злополуките е потвърдена. При съблюдаване на скоростните режими броят на жертвите може да намалее с 30%. В случай на конфликт скоростта усилва тежестта на произшествието.

Вижте видеото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР