Популярният украински телевизионен водещ Юрий Горбунов и филмовото студио Магарич“

...
Популярният украински телевизионен водещ Юрий Горбунов и филмовото студио Магарич“
Коментари Харесай

Украйна засне за Коледа тийзър на караоке-комедията ``Погребението на Путин`` - Свят

Популярният украински ефирен водещ Юрий Горбунов и филмовото студио „ Магарич “ пуснаха тийзър на комедията „ Погребението на Путин “, сниман с поддръжката на украинския предприемач и филантроп Андрий Мацоли, заяви телеграм каналът „ Труха Украина “.



В бъдещия филм отборът на плана предлага на феновете да си помечтаят за това по какъв начин в един прелестен ден украинците се разсънват, а Путин е починал.

В фотосите на тийзъра са взели участие съветникът в офиса на Украинския президент Володимир Зеленски Олексий Арестович, Юрий Горбунов, Андрий Мацола, победителката от „ Гласа на Украйна – 12 “ Мария Квитка, Свитлана Тарабарова, Бампер и Сус.

Кадрите стартират с това, че Арестович се суети към коледната елха, дърпа стартера на генератора за ток и включва празничните светлини в стаята, където чака посетители – влизат коледарите, пеят коледни частушки и оповестяват в стихотворна форма положителната вест.

Идеята на тийзъра е да бъдат събрани средства за снимането на пълнометражна комедия с която, както споделят създателите на концепцията, " да ударим по съветския дух с украинска комедия ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР