Популярният тв готвач Андре Токев сам е поискал да излежи

...
Популярният тв готвач Андре Токев сам е поискал да излежи
Коментари Харесай

Андре Токев сам поискал да влезе в затвора

Популярният тв готвач Андре Токев самичък е изискал да излежи дейно присъдата си и да влезе в пандиза, с цел да изкупи виновността си, научи „ Уикенд ” от негови близки. Въпреки че юриста му предложил юридически врътки, съгласно които може да се измъкне с условна присъда и след дълго размотаване да не лежи и ден в пандиза, звездата от „ Мастър началник ” отказал.

Така той влиза в пандиза за 7 месеца. Въдворяването му зад решетките ще стане до броени дни. Все още не е ясно къде ще излежава присъдата си. Най-вероятно ще е в затворническите общежития.

„ Когато човек изцяло е осъзнал своята виновност за действието, което е направил даже и без предумисъл, заради моментно положение на изтощеност и липса на персонален надзор, той би трябвало да понесе и съответното наказване. Благодаря на всички, които ме поддържат в този сложен интервал. Няма по какъв начин да върна времето обратно, само че желая да дам образец и хората да схванат, че съм подготвен да поема отговорността за случилото се. Срамувам се от това, което стана. Вярвам, че няма по-добър преподавател от живота, който ни слага всекидневно в разнообразни обстановки, с цел да се изправим ”, съобщи Андре Токев.

На 30 октомври той беше хванат да кара след приложимост на алкохол джипа си, като кръвната му проба регистрира съществуването на 1,7 промила алкохол. Според Наказателния кодекс управляването на автомобил с централизация над 1,2 промила е закононарушение, за което наказването е отнемане от независимост от една до три години.

В сряда, 19 януари, Токев е признал виновността си и е сключил съглашение с прокуратурата, което е било утвърдено от Софийския областен съд. Той е наказан на 7 месеца затвор дейно. Звездата от „ Мастър началник ” обаче има и 3 месеца условно наказване, обещано от варненския съд, още веднъж за шофиране в пияно положение. Тъй като повторното действие се е случило по времето на изпитателния му период, към 7-те месеца се прибавят и предходните три месеца. Токев обаче няма да лежи в пандиза 10 месеца, а по-малко, тъй като от тях се приспада времето, през което е бил под домакински арест. С решение на Софийския градски съд той е под домакински арест от 11 ноември, което е повече от два месеца.

Освен това известният готвач остава без брошура за година и половина. Наложена му е и санкция от 450 лева в интерес на страната. Андре ще би трябвало да заплати и разноските по делото против него, които възлизат на 553 лева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР