Популярният тв експерт и бивш пилот във Формула 1 Мартин

...
Популярният тв експерт и бивш пилот във Формула 1 Мартин
Коментари Харесай

Мартин Брандъл: Ферари да вземе чужденец!

Популярният тв специалист и някогашен водач във Формула 1 Мартин Брандъл също разяснява раздялата на Матиа Биното с Ферари. Оставката на швейцареца беше призната в края на ноември и от 1 януари Скудерията би трябвало да има нов началник.

“Когато работиш за Ферари, ти не работиш единствено за един тим, а за цялата страна - изясни Брандъл. - Сега Ферари внезапно остана без началник на отбора и без механически шеф. Ще е необичайно, в случай че Ферари не успее да му откри правоприемник, само че при Ферари всичко е малко по-странно. ”

Брандъл посочи, че италианците бъркат като се пробват да залагат единствено на свои сънародници да оглавят Черните кончета.
 Ще търси ли Ферари и механически шеф? Ще търси ли Ферари и механически шеф?
“За да си началник на Ферари, би трябвало наложително да приказваш италиански - добави Брандъл. - Но казусът е, че последният сполучлив интервал в историята на отбора беше, когато отпред беше французина Жан Тод, дружно с британеца Рос Браун, Рори Бърни от ЮАР, Михаел Шумахер от Германия и така нататък Може би в този момент Ферари още веднъж има потребност от това? Трябва да се намерят хора, които няма да са изцяло беззащитни пред ежедневните офанзиви на италианските медии. ”
 Ферари заплаща 1,5 милиона $ на Биното Ферари заплаща 1,5 милиона $ на Биното
От Ферари обявиха, че до края на 2022 ще има нов началник на отбора, само че считаният за любимец Фредерик Васьор може би е размислил, защото съгласно информация от Зубер той е декларирал пред борда на шефовете, че няма да напуща.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР