Популярният турнир Red Bull Solo Q е в разгара си,

...
Популярният турнир Red Bull Solo Q е в разгара си,
Коментари Харесай

Българските финали на турнира по League of Legends Red Bull Solo Q предстоят

Популярният шампионат Red Bull Solo Q е в разгара си, а борбата за купата на най-хубав непрофесионален състезател на League of Legends е повече от яростна.

След сполучливите квалификации, които се състояха на 11, 12, 18 и 19 септември, спечелилите са подготвени да се изправят един против различен на вълнуващите плейофи, които ще се състоят на 3 и 24 октомври в студиото на TDB Play и ще се излъчват на Twitch канала на ZinG.

По време на шампионата пазителите на положителното въодушевление ще се завърнат в лицето на Александър “ZinG” Ананиев, който продължава да е хостът на надпреварите, както и Виктор Пенелски и Пламен “napraen” Стоянов, които ще запазят позицията си на коментатори. Ангел “TigerOut” Несторов и Симеон Делев пък ще са в ролята си на анализатори.

От записалите се 319, 199 бяха участниците, които дръзнаха да премерят сили 1v1 в четирите квалификации, състояли се през септември. Сред тях, единствено петима съумяха да доближат до заветните плейофи, където ще се съревновават с 8 поканени особено от уредниците LoL играчи.

Не пропускайте опцията да видите борбите онлайн и да разберете кои ще са спечелилите от плейофите, които ще се изправят 1v1 във трогателен дуел за опцията да вземат участие в интернационалните квалификации и влиятелните международни финали през декември във Франкфурт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР