Популярният руски лекар д-р Александър Мясников разказа как най-добре да

...
Популярният руски лекар д-р Александър Мясников разказа как най-добре да
Коментари Харесай

Д-р Мясников: Само силният имунитет може да ви спаси от коронавируса

Популярният съветски доктор доктор Александър Мясников описа по какъв начин най-добре да се оправим с ковид. Лекарят е уверен, че става въпрос за артикул, който го има във всеки магазин, написа zdrave.to.
 
Лек за рисковото заболяване от болестта към момента не е открит. Този факт не пречи на всички типове измамници да оферират чудодейни медикаменти против зараза.

``
реклама

Хората се надяват да се защитят, доверяват се на сходна реклама и са подготвени да платят огромни суми пари за несъществуваща отбрана, предизвестява специалистът.

Той е уверен, че доста безскрупулни рекламодатели се стремят да завоюват от страха на хората.

Д-р Александър Мясников още веднъж обяснява, че няма лекарство, способно да лекува ковид COVID-19. Засега остава единствено да се вслушате в рекомендациите на лекарите и да употребявате дезифенктанти, или по опция да миете ръцете си със сапун.

Само антисептичните сътрудници унищожават вирусите, показва доктор Мясников.

Затова той има вяра, че с елементарната хигиена унищожавате бактериите и по този метод поддържате имунитета си. Ако производител в реклама разгласи елементарния моп за пода като антикоронавирусен артикул, то като цяло това няма да се смята за машинация.

Александър Мясников също изрази мнение във връзка носенето на медицински маски. Той счита, че този артикул е предопределен за болнични служащи и към този момент заболели хора. Търговията с маски е чиста нечиста сделка и продавачите на артикули печелят от нея.

Най-доброто средство за лекуване на всички болести е отличният имунитет, а той се реализира с разнообразни средства, най-вече посредством грижа за личното здраве.
 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР