Популярният рапър люби чалга фурията Теди Александрова, научи България Днес.

...
Популярният рапър люби чалга фурията Теди Александрова, научи България Днес.
Коментари Харесай

Теди Александрова любовница на Ванко 1! Вече не се крият, натискат се брутално в чалготека

Популярният рапър люби чалга фурията Теди Александрова, научи " България Днес ". На извънредните фотоси за първи път виждате двамата да се натискат на обществено място!

Бившият пандизчия е един от най-чаканите герои в новия сезон на известния ефирен формат. Ванко 1 е дружно с русата фолкдива не от една нощ, само че първоначално настойчиво крият връзката си. Пловдивчанинът беженен, само че се разведе. Теди Алесандрова има славата на една от най-разкрепостените " пайнерки ". Блондинката няма никакви задръжки в текстовете и клиповете на песните си. Ванко 1 и Теди Александрова съвсем се награбиха в сепаре на нощно заведение . Влюбените бяха видяни в една от най-популярните чалгаджийници в Студентски град. Рапърът явно нямаше проблем с ориенталските ритми, само че отделяше цялото си внимание към своята обичана.

Изпълнителкатана шлагера " Влюбена " се беше барнала с извънредно секси тоалет, прилепващ компактно по тялото й. Тя непрекъснато предизвикваше рапъра, като сядаше в скута му или кършеше снага току пред погледа му. Ванко не оставаше по-назад и я прихващаше с ръка през тялото. На моменти двамата се отдаваха на буйни целувки в тъмното ВИП сепаре. Пловдивският рапър бе облечен повърхностно с къси дънкови панталонки и черна тениска, която едвам побираше нацепените му бицепси. На лявата си ръка Ванко 1 непроменяемо носи златен часовник. На масата пред светската двойка се разливаха и скъпарски напитки. Музикантът, който довечера ще прекрачи прага на къщата в Нови хан, си пада по марковото отлежало уиски. Теди Александрова залага на вино вид розе, наложително охладено в лед. Влюбените разхлаждаха нажежените сред тях пристрастености със студена вода и енергийни питиета.

Очевидно Ванко 1 е решил да не пази в загадка връзката си с Теди . Това стана ясно и от десетките поздрави, които цяла вечер диджеят на заведението отправяше към рапъра. След като съвсем го направиха пред погледа на останалите гости, Ванко 1 и чалга звездата отпрашиха в ранните часове в незнайна посока. Двамата ще се разделят за известно време, защото Иван Главчев, както е същинското му име, влиза в риалити формата. В същото време Теди Александрова остава отвън къщата и продължава с участията си.

Рапъръти чалгарката настойчиво крият интимните си връзки, въпреки че свободно обикалят столичните нощни заведения, където без срам показват разкрепостено държание. Именно след такава бурна вечер някогашната дуетна половинка на Мишо Шамара си навлече проблеми с органите на реда.
В края на предходната година след съглашение с прокуратурата Иван Главчев се съгласява да излежи три месеца в пандиза. Повод е залавянето му пийнал да прибира от присъединяване Теди Александрова с джип " Мерцедес ". Случката се разиграва в центъра на София, а алкохолната проба демонстрира, че рапърът е седнал зад кормилото с 1,3 промила алкохол в кръвта.

Това е следващ негов престой зад решетките . Първото му влизанев пандиза е по обвиняване за склоняване към проституция на десетки младидевойки в Рим, Париж, Ница, Мадрид и Брюксел. Тогава Ванко 1 беше на върха на известността си и правосъдните съвещания по делото му предизвикваха необятен публичен отзив. Въпреки втория престой зад решетките Теди Александрова не се отхвърля от рапъра и го чака да излезе на независимост , с цел да продължат любовната си случка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР