Популярният пловдивски адвокат Кристиан Гьошев е автор на текста на

...
Популярният пловдивски адвокат Кристиан Гьошев е автор на текста на
Коментари Харесай

Адвокат написа песен на Дичо и Теди Кацарова

Популярният пловдивски юрист Кристиан Гьошев е създател на текста на най-новата дуетна ария на Дичо и Теди Кацарова.

Песента се споделя "ИЗГУБЕНИ НАМЕРЕНИ " и се появи на бял свят с клип през миналата седмица, като много самоуверено набира известност.
Автор на музиката е китаристът Петър Рангелов, който взе участие в бенда на предаването "Гласът на България ". Юристът от Пловдив написа стихове от дете, като първата му изява в този вид творчество излиза навън през 2011 година, когато с още 5 индивида печелят състезанието "Стани прочут " по BGRADIO написвайки текста към песента на група D2, носеща името "В съня " и станала саундтрак на българския филм "LOVE.net ".

Близо 19 години другарство свързва Кристиан Гьошев и някогашния вокал на D2 - Дичо. Още от възпитаник днешния юрист е почитател на бандата и през 2001 година се срещат за първи път в Пловдив, когато се завързва дългото им приятелство. Покрай Дичо Крис се среща и с Теди Кацарова, която го моли да опитва да напише текст по мелодията изсвирена от Пепи Рангелов и по този начин днешния план "Изгубени открити " се ражда. Гьошев издава, че има написан още един текст за ария на Дичо, още веднъж по музика на Петър Рангелов, като чака напълно скоро да се снима клип към нея, защото парчето е лятно, а песента отлежава подготвена от няколко години. Песента "ИЗГУБЕНИ НАМЕРЕНИ " може да видите и чуете тук:
https://youtu.be/6GB4nWMatVo
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР