Популярният он-чейн анализатор Уили Ву смята, че Биткойн (BTC) може

...
Популярният он-чейн анализатор Уили Ву смята, че Биткойн (BTC) може
Коментари Харесай

Биткойн може и да не падне пак под $30,000 според блокчейн анализатор

Популярният он-чейн анализатор Уили Ву счита, че Биткойн (BTC) може да не падне под $30,000, в случай че моделът, следен от 2012 година насам, се резервира.

Ву показа своето зорко наблюдаване на картата на плътността на разноските на Биткойн. Тази карта акцентира равнищата, на които дълготрайните притежатели на Биткойн са закупили монетите си, като демонстрира по какъв начин те са се развили с течение на времето.

Разглеждайки контурната карта, Ву отрази повтарящ се модел, очертаващ зони, в които вложителите мощно се придържат към цената на BTC.

Анализаторът означи съществуването на осем ценови равнища, показващи “ ” до момента, наблягайки, че BTC не е тествал наново тези зони.

Ву разви концепцията за плътните хоризонтални ленти, определяйки ги като ценови райони, показващи доста придвижване на предлагането сред вложителите, отразяващо консенсус за цената.

Обсъждайки следения модел, Ву акцентира на три критерия:

  1.  Силни диапазони на контрактувана цена
  2.  Преход от мечи пазар
  3.  Преминаване към следващ халвинг, маркиран с отвесни ленти

Той съобщи, че при тези условия BTC исторически не се е прибирала, с цел да тества още веднъж тези ленти на поддръжка.

Осигурявайки подтекст, Ву уточни, че траекторията на Биткойн клони към непрестанно приемане, а не към постигане на точка на засищане на стоковите пазари.

Той илюстрира това, показвайки еволюцията на потребителската база на BTC, повишена от 10,000 консуматори през 2010 година до над 300 милиона, които понастоящем употребяват монетата като средство за предпазване на стойност. Той също по този начин чака по-нататъшен напредък с появяването на спот Биткойн ETF (борсово търгуван фонд).

Преглеждайки графиката на Ву, той разпознава първите две области със мощна контрактувана стойност под $10, последвани от три под $1,000. Следващите три ценови нива са под $20,000, като евентуалната девета област се допуска, че е под $30,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР