Популярният модел на Playboy Луана Сандиен от Сао Пауло, Бразилия,

...
Популярният модел на Playboy Луана Сандиен от Сао Пауло, Бразилия,
Коментари Харесай

Модел на Playboy покри гърдите и най-милото си с кристали /снимки/

Популярният модел на Playboy Луана Сандиен от Сао Пауло, Бразилия, всякога измисля ново развлечение за своите клиенти.
Този път тя предложи лайфхак по какъв начин краткотрайно да украсите тялото си, без да употребявате комплицирани техники и големи средства. Момичето лепи кристали и метализирана лента върху впечатляващите си форми, които покриват интимните й елементи и служат като необикновен аксесоар.
Но съгласно момичето най-интересното следва. След като направи задоволително слънчеви бани на плажа, моделката смъкна всички бижута и остана с хубав и неповторим тен, който самичък по себе си към този момент беше отлична украса, написа Daily Star.
"Без бански се усещам доста по-свободна и новостта на този способ е доста зареждаща! По този метод можете да превърнете тялото си в произведение на изкуството по натурален метод и да маркирате кожата си, без да си вършиме татуировка. Само си представете по какъв начин ще наподобява тялото ми, когато отстрани всички кристали. Този способ е съвършен за първото посещаване на гол плаж, " написа Луана Сандиен.
Тази концепция се хареса на доста от клиентите на Луана, които бяха възхитени от появяването на кумира им. Ентусиазмът им обаче не беше споделен от лекарите в центъра за рак на кожата. На уеб страницата си служащите в центъра оповестяват, че тенът постоянно се приема като знак за здрав човек. Потъмнената от ултравиолетовото излъчване кожа нормално значи единствено увреждане на клетките.
Излагането на слънце в най-хубавия случай води до ранна поява на образните резултати на стареенето, а в най-лошия води до развиването на рак на кожата. Експертите поучават да употребявате слънцезащитни артикули и да избягвате продължителното излагане на слънце.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР