Популярният маг Ивайло е специалист по развалянето на магии и

...
Популярният маг Ивайло е специалист по развалянето на магии и
Коментари Харесай

Маг Ивайло разкри коя е молитвата, която ни пази от магии и лоши очи

Популярният маг Ивайло е експерт по развалянето на вълшебства и отбрана на хората от отрицателни сили. Въпреки че на мнозина не им се има вяра, магиите постоянно са правени или поръчвани от зложелатели. Припомняме, че малко преди предварителните парламентарни избори турска магия е била направена на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Целта й е била партията му да се провали на вота, което обаче не се случи. Маг Ивайло поучава деликатно да следим себе си и всичко, което ни се случва в всекидневието. Необходимо е да се доверяваме на интуицията и да следим дали се е повишило равнището ни на нервност. Ясни признаци за това, че над нас тегне поличба или проклинание, са деянията на невроза, подтиснатост и боязън. Маг Ивайло разкри една от тайните си за развалянето на черните вълшебства. В такива случаи той предлага Киприяновата молитва, която ни пази от неприятни очи и зложелатели.

Важно е да се означи, че Киприяновата молитва би трябвало да се чете единствено от духовник и прецизно да се съблюдават напътствията, които той ни дава.

Обикновено те са свързани с това да създадем пречистващи пости в продължение на няколко дни. Свещеникът изисква от нас също по този начин да дадем имената на хората, които имат потребност от помощ против вълшебства. Маг Ивайло дава още 2 съвета по какъв начин да защитим себе си и дома си от неприятна сила. Можем да напръскаме пространствата със светена или розова вода. Захарта пък има способността да гълтам отрицателната сила. Можем да сложим за 3 дни панички със захар във всеки ъгъл на стаите в дома си. в коридорите и санитарните пространства е задоволителна и единствено една. След 3 дни би трябвало да изсипем захарта в течаща вода.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР