Популярният крими герой Петър Попчев – Попчето ще лежи в

...
Популярният крими герой Петър Попчев – Попчето ще лежи в
Коментари Харесай

Попчето ще лежи 20 години в затвора за убийството до гарата в Бургас!

Популярният крими воин Петър Попчев – Попчето ще лежи в пандиза. Бургаският апелативен съд удостовери присъдата му за убийството на Николай Георгиев през 2016 година в градинката до ж.п.гарата. Попчев е наказан от Окръжен съд – Бургас на 20 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим.

През 2020 година окръжните съдии признаха Петър за отговорен в това, че вечерта на 18 юни против 19 юни 2016 година към 00.00 часа на площад “Царица Йоанна “, в градинката до ж.п. гарата при изискванията на рисков рецидив и по хулигански подбуди съзнателно умъртвил бездомния Николай, посредством нанасяне на голям брой мощни удари с юмруци и ритници по главата и лицето, като убийството е осъществено, по изключително непосилен метод за потърпевшия и с особена свирепост.

Първоинстанционната присъда е протестирана от страна на държавното обвиняване и обжалвана от частния обвинител и от бранителя на подсъдимия. Пред въззивната инстанция прокуратурата пледира за пожизнен затвор за Петър П., за същото наказване упорства и частният обвинител. Защитата на подсъдимия оспорва авторството на действието и квалификацията му и развива тезата за ликвидиране при превишаване рамките на неизбежната защита, като показва, че свидетелските показания установявали нахлуване с нож от страна на потърпевшия Николай.

Бургаският апелативен съд, откакто се срещна с всички материали по делото и ревизира атакуваната присъда по недоволствата на прокурора и жалбоподателите и служебно изяло, направи извода, че въззивният митинг и въззивните тъжби са неоснователни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР