Популярният изкуствен интелект ChatGPT постави нов рекорд. Той вече е

...
Популярният изкуствен интелект ChatGPT постави нов рекорд. Той вече е
Коментари Харесай

Подобно нещо в интернет не се е случвало: ChatGPT набира невероятна скорост

Популярният изкуствен интелект ChatGPT сложи нов връх. Той към този момент е най-бързо растящият откъм потребителска база софтуерен артикул в историята, оповестява банката UBS, представена от Ars technica.

ChatGPT притегли внимание с опциите да основава всевъзможни текстове единствено посредством малко изложение какво да съдържат или каква да е тематиката. Освен това изкуственият разсъдък може да основава и творчество, да написа програмен код или просто да води диалози в чат с хората.

В рамките на два месеца след стартирането си, ChatGPT е постигнал 100 млн. дейни консуматори месечно, споделят анализаторите на UBS. Според тях, TikTok да вземем за пример се е нуждаел от 9 месеца, с цел да доближи такава потребителска база, а Instagram - 2.5 години.

" За 20 години следване на интернет пространството, не можем да си спомним за по-бърз напредък на интернет приложение за крайни консуматори ", разяснява Льойд Уолмсли от UBS.

Използването на услугата е гратис, само че изисква регистрация. А тази седмица нейният основател, компанията OpenAI, разгласи, че пуска и платена весия ChatGPT Plus. Срещу 20 $ на месец потребителите ще получават по-кратко време за отговор от бота, когато той е претрупан, както и преференциален достъп до него в такива обстановки. Освен това ще имат и предпочитан достъп до бъдещи нови функционалности и благоприятни условия на плана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР