Популярният холивудски актьор Куба Гудинг-младши продължава да страда на тема

...
Популярният холивудски актьор Куба Гудинг-младши продължава да страда на тема
Коментари Харесай

Нови твърдения за сексуален тормоз притискат Куба Гудинг-младши

Популярният холивудски артист Куба Гудинг-младши продължава да страда на тематика " полов тормоз ". Източници от полицията са съобщили пред уеб страницата TMZ, че наскоро няколко дами са го обвинили за полово посягане.
51-годишният Гудинг е упрекнат от още три дами, чиито искания датират от 2008 г, 2013 година и 2015 година. С това общият брой на дамите, които упрекват артиста става пет.
" Това е образец ", съобщи източник пред The ​​New York Post, отбелязвайки, че всички хипотетични офанзиви, които датират от 2008 година, са се случвали в питейни заведения и заведения за хранене в Манхатън.
Една от дамите споделя, че Гудинг я е хванал за задника в хотел на улица Хауърд в Сохо през 2018 година, до момента в който друга твърди, че той е бръкнал с ръка под полата ѝ, оповестиха източници от силите на реда.
Адвокатът на Гудинг, Марк Хелер, съобщи пред The ​​Post, че е осведомен с спомагателните искове, само че акцентира, че против неговия клиент са повдигнати обвинявания единствено за два случая.
Що се отнася до обвиняванията на дамата за случката през 2018 година, той съобщи: " Ние считаме, че това е единственото ново изказване, вписано в допълнение към обвиняването. Вярваме, че е изцяло погрешно и въобще няма да докара до никаква присъда ".
Носителят на " Оскар " беше задържан за " принудително допиране " през юни, когато 30-годишна жена го упрекна, че я е сграбчил за гърдите по време на буйна вечер в бар. Гудинг отхвърли изказванието, настоявайки, че той е протегнал ръка да допре ръката ѝ, а не гърдите ѝ, както твърди тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР