Популярният генератор на изображения с изкуствен интелект Midjourney започна да

...
Популярният генератор на изображения с изкуствен интелект Midjourney започна да
Коментари Харесай

Генераторът на изображения с изкуствен интелект Midjourney блокира изображения на Байдън и Тръмп, докато изборите се задават

Популярният генератор на изображения с изкуствен интелект Midjourney стартира да блокира своите консуматори да основават подправени изображения на президента Джо Байдън и някогашния президент Доналд Тръмп преди идните Президентски избори в Съединени американски щати, съгласно тестванията на инструмента за изкуствен интелект от Асошиейтед прес.

Тъй като изборите са в разгара си, време е „ за малко да се спрем на неща, свързани с изборите “, сподели основният изпълнителен шеф на Midjourney Дейвид Холц пред няколкостотин членове на отдадената потребителска база на услугата в цифрово работно време събитие сряда.

Заявявайки, че „ това модериране е някак мъчно “, Холц не очерта тъкмо какви промени в политиката се вършат, само че разказа ограничението като краткотрайна мярка, с цел да затрудни хората да злоупотребяват с инструмента. Компанията не отговори неотложно на искане за коментар в сряда.

Опитите на публицисти от AP да тестват новата политика на Midjourney в сряда, като желаеха от нея да направи изображени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР