Популярният финансов експерт Робърт Кийосаки, известен с книгата си Богат

...
Популярният финансов експерт Робърт Кийосаки, известен с книгата си Богат
Коментари Харесай

Робърт Кийосаки: „Купете си биткойни днес преди облигациите и недвижимите имоти да са се сринали“

Популярният финансов специалист Робърт Кийосаки, прочут с книгата си „ Богат баща, безпаричен баща “, отговори във вторник на постоянно задаван въпрос за биткойна.

В своя Twitter акаунт Кийосаки показа, че постоянно го питат за предстоящите цени на активи като злато, сребро и биткойни към 2025 година Той обаче счита, че този въпрос е неправилен и се концентрира върху по-важния въпрос – количеството на тези активи.

„ Постоянно ме питат: „ Каква ще бъде цената на златото, среброто или биткойна към 2025 година? “ Отговорът ми е, че това е малоумен въпрос “, написа Кийосаки в Twitter.

Той съобщи, че това, което в действителност има значение, е количеството злато, сребро и биткойн, което притежавате тъкмо през днешния ден.

Според Кийосаки сега тези активи се оферират на доста атрактивни цени, което ги прави удобни вложения. Той обаче предизвестява, че цената им може да се промени в бъдеще. Той предвижда, че цените на цифровите активи ще се повишат, когато акциите, облигациите и недвижимите парцели се срутен – нещо което може да стане напълно скоро в комплицираната геополитическа конюнктура.

Робърт Кийосаки предвижда неотдавнашен сериозен срив на американския фондов пазар, пазара на облигации и цените на парцелите в Съединени американски щати. Той назова активите, които могат да защитят вложителите при подобен сюжет – злато, сребро и биткойни.

Още през юли той предвижда, че цената на биткойна скоро ще доближи 120 000 $. Прогнозата на Кийосаки се базира на това, че страните от групата БРИКС, включваща Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка (South Africa), се готвят да вкарат валута, обезпечена със злато.

По-рано тази седмица Кийосаки съобщи: „ Криптовалутата е бъдещето. Фиатът са подправени пари„. Той е уверен покровител на златото, среброто и биткойните, които постоянно назовава „ цифрово злато “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР