Популярният екстрасенс Георги Бедников е починал в зверска катастрофа неотдавна,

...
Популярният екстрасенс Георги Бедников е починал в зверска катастрофа неотдавна,
Коментари Харесай

Крият смъртта на екстрасенса Георги Бедников

Популярният екстрасенс Георги Бедников е умрял в зверска злополука наскоро, само че гибелта му се крие от роднините му и най-много от брат му Димитър, научи " Уикенд ” от негови близки. Трагедията се разиграла на 14 юни.

При тежък пътен случай, в който съдбовно се сблъскали две коли, имало два натрупа. Сред жертвите се оказал Георги Бедников – един от първите екстрасенси у нас, който преди много години предсказа гибелта на журналиста, публицист и радио водещ Боби Цанков, а по-късно разгласи, че Исус Христос е от извънземен генезис. Според осведомени, е починала и по-млада от него жена, с която Георги имал близки връзки. Внезапната кончина потопила в дълбока тъга брат му Димитър, който бил извънредно завързан към родственика си и съгласно негови близки нямал никакво предпочитание нито за мнения, нито за бохемски живот, на какъвто били привикнали преди драмата.

Братята живеели дружно, в никакъв случай не се били женили и целия си живот посветили на това да оказват помощ на хората. Почитателки не им липсвали и те постоянно разпускали в компанията на красиви дами, само че по незнайни аргументи не предложили брак. Знае се, че били мастити реститути. Имали парцели в София и в провинцията, които не желаели да " цепят ” с някого един ден. Въпреки това били кавалери и мечтани посетители на съвсем всички всемирски събития, преди да затворят малкия екран си БГТВ и да заживеят в първокласен парцел край брега на Черно море.

После фрапантно свили светските си изяви. Георги бил мощно отчаян от политическата конюнктура в страната и не виждал светлина в тунела. Бил наясно, че нещата няма да се оправят и ни следва огромно затъване. Поради тази причина престанал и да врачува, като понякога правел изключения за близки. Мъжът решил да се радва на живота и да не мисли за другите. Разтушавал се с кулинария, която му се отдавала до съвършенство, както и цветарство. Много обичал китките и ги намирал за одушевени същества, които имат собствен свят, усеща и задача на земята.

Екстрасенските заложби на братята се " отключили ” през 90-те години на предишния век. Първоначално Бедникови работели дружно в малко помещение в центъра на София. По-добрият бил Георги, който единствено с взор фиксирал на часа какво мъчи индивида насреща. Когато хората нямали пари, приемал разплати и в злато.

Изнизвала се върволяк от искащи да им се гледа. Брат му Димитър записвал часове, а Жоро, както всички го наричали, давал поле за изява на дарбата си. Той предсказал и връзката на брат си с телевизионната легенда Миглена Ангелова. Мадам " Искрено и персонално ” попаднала елементарно в плен на двамата датчици, които умеели да подържат интелектуални диалози, също така поназнайвали туй-онуй от невидимото. Георги бил уверен, че любовната спекулация няма да свърши с брак и ще отмине като пролетен дъжд. Така и станало. След като осведомили цялата българска общност, че са в любовни връзки, Димитър Бедников и Миглена Ангелова се разделили, въпреки че тя скрито се надявала да минат под венчило и да му роди дете. Бебето било задача невъзможна, тъй като журналистката към този момент била във възраст, предвестител на менопаузата.

Мнителният и мъчително ревностен към брат си Георги подозирал, че Ангелова не таи същински усеща към батко му. Допускал, че като една същинска мъжемелачка тя е направила изследване и е наясно с капиталите на семейството Бедникови.

Дядото и бащата на братята били извънредно заможни и живеели добре даже при социализма. Таткото бил откривател на електронния калкулатор " Елка ”, което му носело популярност, почитание и дивиденти. На децата си оставил парцели в София и Дупница, откъдето са корените на фамилията. От него наследили и дялове в няколко американски компании в Чикаго, Лос Анжелис и Ню Йорк.

Георги и Митко живеели луксозно, без да си дават доста напън за работа. Екстрасенсът разказвал невероятни истории за отвъдното, Дева Мария и Христос, само че по този начин е не провидял датата и часа на личната си гибел.

" Развитието на технологиите на земята не се дължи на умствения потенциал на хората, а на други цивилизации, които са ни основали и ние сме техни опитни мишки. Виждате за 100 години какъв взрив се случи в техническите творения. И при този взрив се спря ходенето до Луната, свихме се единствено до орбитална лаборатория към Земята и никой не си задава въпроса: " Защо ”? Отговорът е обикновен - просто не ни се позволява. Пратихме до Марс марсоход и за финала какво - започнаха да се демонстрират всякакви сенки, остатъци от найлонови торбички, някакви смущаващи фрагменти. Новостите са заложена информация, която би трябвало човечеството да получава на порции. Ще се открие лекарство, което дефинитивно ще реши въпроса за вирусите, от каквото естество да са те. Дори бих споделил, че има такова, само че се пази в загадка.

Вече е изобретен и заместителя на петрола, само че всичко е строго секретно. Афишира ли се, ще се срутен цените на черното злато. Открит е виновникът за образуването на раковите кафези, само че публично не се споделя, вършат се подмятания, догатки. Но лекарство ще има, ракът ще бъде надвит. Откривателят няма да бъде от развита икономическа страна. Не съм сигурен, че ще и от България ”, редеше разкритията си починалия към този момент Георги Бедников.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР