Популярният британски музикант Елтън Джон е имал проблеми с придвижването

...
Популярният британски музикант Елтън Джон е имал проблеми с придвижването
Коментари Харесай

Елтън Джон: Оцелях по чудо, трябваше да се науча отново да ходя

Популярният английски музикант Елтън Джон е имал проблеми с напредването преди две години и още веднъж е трябвало да се научи да върви, заяви уеб сайтът " Контактмюзик ", представен от Българска телеграфна агенция.

72-годишният артист станал жертва на рискова зараза след претърпяна интервенция, обвързвана с рак на простатата. Сър Елтън си призна, че той по знамение оживял.

" Трябваше да се науча още веднъж да вървя, бях доста болен! Помолих се да не умра, тъй като желаех още веднъж да видя децата си. Слава Богу оцелях и в този момент съм добре! ", доверява музикантът.

Елтън Джон траял с гастролите, даже когато се чувствал извънредно зле. " На сцената в Лас Вегас изпитвах голяма болежка. Течност се беше събрала под дебелото ми черво. Все отново изнесох концерта, носейки пелени след интервенцията. Помислих си - какво ли би си споделила публиката, в случай че знаеше, че сега се изпускам по дребна потребност! "

Елтън Джон направи тези самопризнания в шоуто на Греъм Нортън по Би Би Си. Той загатна, че оставил доста елементи от себе си по болнични заведения - коса, сливици, простата, апендикс, бъбречни камъни.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР