Популярният британски изпълнител Ед Ширън участва в първата серия от

...
Популярният британски изпълнител Ед Ширън участва в първата серия от
Коментари Харесай

Ед Ширън изтри профила си в Twitter след критики за появата му в „Game of Thrones“

Популярният английски реализатор Ед Ширън взе участие в първата серия от седмия сезон на „ Game of Thrones “ и това предизвика вълна от рецензии от страна на почитателите на ленатата, оповестява Independent.

Певецът се появи като боец, който дружно с другарите си, пее и отпочива край огъня. Това се случва, до момента в който героинята Ария Старкс прекосява гора, яздейки кон. 

Оказва се, че огромна част от почитателите на сериала не са удовлетворени от появяването на рижавия британец. Той не е първата известна персона, която взе участие в „ Game of Thrones “, само че съгласно феновете е прекомерно.

Според мненията им в интернет, появяването му е прекомерно очевидна - други известни персони, взели участие в сериите, се появявали маскирани и е било мъчно да се разграничат от статистите.

Стигна се до такава степен, че артистът бе залят с рецензии в обществената мрежа Twitter и в последна сметка изтри профила си. Ширън имаше желание да отстрани профила си в обществената мрежа още преди месец, но в този момент е имал същинска причина да го направи.

Вижте сцената, в която се появява артистът:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР