Популярният боксов промоутър Еди Хърн вече е провел първоначалните разговори

...
Популярният боксов промоутър Еди Хърн вече е провел първоначалните разговори
Коментари Харесай

Хърн вече преговаря за мач Усик - Хъргович

Популярният боксов промоутър Еди Хърн към този момент е провел първичните диалози с щаба на първенеца в тежката категория във версии WBO/WBA/IBF/IBO Александър Усик за негов мач против клиента му Филип Хъргович. Хърватинът е наложителен кандидат на IBF и Хърн желае да провежда допустимо най-бързо мач с украинеца. За тази цел британецът се е срещнал с промоутъра на Усик Александър Красюк.

" Ситуацията не търпи отсрочване. Бях изцяло прям с Красюк. Нашата задача е да настояваме за провеждането на този мач толково мощно, колкото можем. Смятаме, че напълно скоро ще бъде посочена дата. Разбира се, Усик гледа към мач с Тайсън Фюри, само че нашата работа е да сложим Хъргович в най-хубавата позиция, с цел да получи късмет да се бие за купата ", разяснява Хърн.
 Еди Хърн произнесе присъда на Фюри
Еди Хърн произнесе присъда на Фюри

Никой не го взима насериозно, сподели промоутърът

Красюк е декларирал, че ще се подчинят на разпоредбите на IBF, само че е отбелязал, че Хъргович не е известен и един сходен мач надали ще провокира медиен и търговски интерес.

Самият Усик съобщи след отбраната на купите си против Даниел Дюбоа, че желае идващият му противник да е точно Фюри. Преговорите към този момент са в ход, а упованията са двамата боксьори да се схванат за среща при започване на 2024 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР