Популярният боксов мениджър Лу Дибела се оплака, че бил принуден

...
Популярният боксов мениджър Лу Дибела се оплака, че бил принуден
Коментари Харесай

Да те уволнят, защото си вършиш работата

Популярният боксов управител Лу Дибела се оплака, че бил заставен да приключи взаимоотношенията си с Дионтей Уайлдър, тъй като се е опитал да си свърши работата.

Промоутърът работи с „ Бронзовия бомбардировач “ от 2015 година до 2018 година, само че двамата се разделиха след равенството на боксьора с Тайсън Фюри. Дибела описа по какъв начин се е опитал да уреди мач на американеца с Антъни Джошуа, като за задачата е подхванал самоуверен ход, който след това му е коствал работата. В началото на 2019 година договарянията за евентуален дуел сред двамата първенци са в доста ранна фаза, а на сцената се появява американската компания DAZN, която желае да провежда и излъчва дуела. Проблемът е, че PBC на Ал Хеймън, за която работи Дибела, си сътрудничи в Съединени американски щати само с каналите на „ Шоутайм “ и „ Фокс “. В опит да приближи двете позиции, Дибела урежда среща сред себе си, Уайлдър Хеймън и съветника на боксьора Шели Финкъл, с цел да беседват с президента на DAZN Джон Скипър по отношение на опцията да работят с тях по дуела против Джошуа.
View this post on Instagram
Don King and Bermane Stiverne @bermanestiverne at todays press conference for #WilderStiverne2 #Boxing @brooklynboxing @showtimeboxing

A post shared by DiBella Entertainment (@dibellaent) on Nov 2, 2017 at 3:16pm PDT

„ Професионалните ми взаимоотношения, като промоутър, с Дионтей Уайлдър и работата ми с екипа му завършиха в мига, в който уредих срещата с DAZN, което е перверзия. Какво съм направил? Опитах да приказвам с всички на пазара и да дам най-хубавото от себе си, с цел да може индивидът, за който ме е грижа, да получи допустимо най-вече пари. Не е ли тъкмо това моята работа “, оплака се Дибела пред iFL TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР