Популярният бивш национал на Франция Тиери Анри не смята, че

...
Популярният бивш национал на Франция Тиери Анри не смята, че
Коментари Харесай

Анри: Не Меси е проблемът в ПСЖ

Популярният някогашен национал на Франция Тиери Анри не счита, че Лионел Меси е конфликтна персона и го отбрани около проблемите му в Пари Сен Жермен неотдавна. Аржентинецът беше изваден от тима поради пътешестване до Саудитска Арабия, за което се оказа, че не е бил получил позволение от клуба. Това предизвика почитатели да го освиркват.

“Никой не може да не се преценява с разпоредбите - съобщи Анри. - Когато си пропуснал подготовка, каквото може да се случи на всекиго, е ясно - ще те санкционират. Няма подозрение за това. ”

“Според мен обаче същинският раздор в клуба е сред почитателите и катарските ръководители - продължи някогашният нападател на Барселона. - Понякога Лео на мушката, друго път това е Неймар, та даже и Мбапе беше освиркван. Но за мен не Меси е казусът. Играл съм с него и той в никакъв случай не е създавал проблеми, а противоположното - постоянно е намирал решение на проблемите. Видяхте какво направи в националния тим на Аржентина. Няма по какъв начин за два месеца да се е трансформирал ”.

Лионел Меси се извини на клуба и на почитателите, като наказването му бе анулирано и се завърна в първия тим.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР