Популярният астролог Тамара Глоба посочи четири знака на Зодиака, които

...
Популярният астролог Тамара Глоба посочи четири знака на Зодиака, които
Коментари Харесай

Щастието ще почука на вратата: Тамара Глоба назова четири знака на зодиака, които ще имат късмет от 14 октомври

Популярният астролог Тамара Глоба уточни четири знака на Зодиака, които чакат невероятни щастливи събития и шанс от 14 октомври. Според астролога представителите на тези зодии би трябвало да се приготвят за позитивни промени, които ще почукат на вратата им на следващия ден.

Ето кои зодии ще имат шанс от 14 октомври

 

Телец

Телецът чака невъобразим прилив на енергияи шанс от 14 октомври. Според прогнозата на Глоба представителите на знака ще се усещат мощни, всемогъщи, ще могат всичко. Важно е да не се страхувате да поемате опасности и да стъпвате на чужд път, тогава шансът ще бъде с вас във всичко.

 

 Дева

Девите ще имат шанс от 14 октомври ще са в приповдигнато въодушевление, в действителност ще имат мотиви за наслада. Те чакат доста забавни запознанства, които могат освен да трансформират персоналната сфера, само че и да станат много печеливши в бъдеще. Вероятно предложение за нова работа.

Везни

Късмет от 14 октомври за Везните. Те могат самоуверено да трансформират това, което е остаряло в живота им, да поемат самодейността: работа, град, остарял апартамент – всичко това може да бъде променено с нещо ново, всевъзможни промени ще бъдат доста сполучливи.

Козирог

Козирозите ще имат шанс от 14 октомври и ще усетят изостряне на интуицията, това ще им помогне да намерят отговори на редица въпроси, които ги тормозят в последно време. Глоба има вяра, че интуитивните решения ще доведат Козирозите до благополучие, макар че ще ги накарат да се тревожат на първия стадий.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР