Популярният актьор завел дъщеричката си Кати в Анталия, където искал

...
Популярният актьор завел дъщеричката си Кати в Анталия, където искал
Коментари Харесай

Сашо Кадиев преживя пълен кошмар с дъщеря си в Турция: Блъсна ни автобус

Популярният артист завел дъщеричката си Кати в Анталия, където желал да прекарат няколко дни дружно. Много от нещата обаче протекли напълно наобратно, показа той в подкаста на Тото от група " Скандау “ в Youtube.

Неприятностите почнали още с идването, когато открил, че хотелът и стаята изобщо не наподобяват както на фотосите в обявата, наложило се да я сменят, а на всичкото от горната страна рейс блъснал таксито, в което пътували.

" Реших това лято да отидем в чужбина единствено двамата. В един от най-големите аквапаркове в Европа – The Land of Legends в Анталия. Бяхме 3-4 дни. Как стартира премеждието в Турция – запазил съм някаква квартира, която я дават на фотосите с хубава поляна, в далечината се вижда морето, с някаква верандичка. Радваме се. Пристигаме на летището, взимаме си едно такси и тръгваме за там. Но идваме в един квартал, който е смут. Военна конюнктура нищо не е. Всичко е разрушено, строи се отначало, няма пътища, всичко е в дупки. Викаме си: " Ние тука ли сме, правилно? “. Ужасяваща история. Самата кваритра не е неприятна, само че ситуацията в профил – смут. Далеч от парка и от всичко. Звъня на хората, които са ни я дали, че не желаеме да оставаме, само че от там ни споделят, че не се връщат пари. Кати ми вика " Тати, какво ще вършим в тая съсипия? “ И сменихме хотела. Отписах на парите, макар че не бяха доста малко “, описа Кадиев.

" Тръгваме, само че няма хотели. Отварям уеб страницата, всичко цялостно. В Анталия си е сезон. И намирам едва-едва един сред мотел и хотел, който отново не е на ниска цена. Казват, че в Анталия е на ниска цена, само че не е. В квартала кокошки търчат по пътя, някакви пичове карат каруци. На потегляне с таксито се качваме малко на горе и един рейс не ни вижда и продължава да си слиза към нас. Шофьорът на таксито стартира да свирка, само че оня си ни удари начело. Блъсна колата. Не стана кой знае какво, само че колата счупена начело. Почнаха водачите да се карат на турски. Викам си – първо не можем да се настаним, в този момент ни удариха. Абе, положително начало в Турция. Поне на аквапарка да отидем “, показа известният артист и водещ.

" Хванахме друго такси, влизаме в оня хотел, а там друга история – 40 градуса, а климатикът я работи, я не. Детето пита какво ще вършим, крещя: " Сложи банския и отиваме на аквапарка “. По едно шосе вървяхме към него на 40 градуса, само че на аквапарка бяха огромни купони. В края на краищата си изкарахме хубаво, забавлявахме се, ходихме по заведения за хранене, пешком, прибирахме се вечер, разхождахме се “, сподели още Кадиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР