Популярните видеоклипове на Highbrow разширяват възможностите за образование чрез телевизорите

...
Популярните видеоклипове на Highbrow разширяват възможностите за образование чрез телевизорите
Коментари Харесай

LG и Highbrow предлагат експертно образователно ТВ съдържание за най-малките ученици

Популярните видеоклипове на Highbrow уголемяват опциите за обучение посредством тв приемниците LG

LG Electronics (LG) и Highbrow, известната платформа за обучение за деца посредством видеа без реклами, ще е налична измежду клиентите на LG TV в 145 страни посредством LG Content Store. Смарт тв приемниците на LG, работещи с webOS версии 4.0 и по-нови, ще бъдат първите, които ще дават на деца до 11-годишна възраст, родители и възпитатели необятния избор на уместно за възрастта просветително наличие, отговарящо на потребностите на всеки дребен възпитаник.

Приложението Highbrow предлага вълнуващ подбор от просветителни видеоклипове, които са деликатно селектирани със лична технология и съобразени с възрастта и интереса на всяко дете за персонализирано гледане. Highbrow прави рекомендации от своята библиотека от над 10 000 видеоклипа, обхващащи тематики, измежду които просвета, филантропични науки, математика, музика, изкуство, езици и други. За да достави своето свежо и увлекателно наличие, Highbrow работи с над 200 международни основатели, в това число Pinkfong, известен със своя мегахит и видео Baby Shark. Като световно доверена онлайн платформа за образование, Highbrow към този момент се употребява допълнително от 100 учебни заведения по света.

Тъй като отдалеченото образование към момента господства в живота на учениците, тв приемниците се трансфораха в инструмент за образование в доста страни. С към този момент повече от дузина просветителни приложения, LG тв приемниците с webOS дават на дребните възпитаници достъп до богат избор от просветително наличие, до момента в който усъвършенстваният уеб браузър дава комфортно потребителско преживяване за всички възрасти.

С функционалностите за отразяване на екрана на LG тв приемниците, наличието от съвместими смарт телефони, таблети и компютри може да бъде копирано на екрана на тв приемника благодарение на LG Magic Tap на Android или Airplay за устройства на Apple. Magic Tap също по този начин разрешава на съвместими смарт телефони да се свързват посредством NFC с Magic Remote на LG на тв приемници от 2021 година, което разрешава на учащите се да чуват звука на тв приемника през слушалки за същинско потапяне в наличието.

Тъй като отбраната на очите на феновете по време на образование е също толкоз значима, колкото и обезпечаването на извънредно качество на картината, екраните на всички OLED тв приемници на LG от 2021г. са сертифицирани като UL без вибриране и без дискомфорт. * И защото те са сертифицирани от TÜV Rheinland Eyesafe®, родителите могат да бъдат сигурни, че здравето на очите на децата им не е застрашено.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР