Популярните личности винаги са били една от основните мишени на

...
Популярните личности винаги са били една от основните мишени на
Коментари Харесай

Григор замени руската милиардерска наследница с румънски модел

Популярните персони постоянно са били една от главните цели на медиите, които непрекъснато ги държат под прицел, ровейки безмилостно в персоналния им живота, с цел да изкарат на показ колкото се може повече детайлности от него. Въпреки това Григор Димитров от дълго време се е научил по какъв начин ловко да заобикаля мерника им, пазейки събитията отвън професионалния си път надалеч от тях, като самичък преценя по кое време да ги разкрие.

 

 

Макар от дълго време да се приказва, че най-хубавият ни тенисист е завършил връзката си с милиардерската наследница Лолита Османова, едвам неотдавна той загатна, че изказванието е истина. Наскоро първата ни ракета разгласява като 24-часова история в своя Instagram профил любопитен кадър, с който освен загатна, че двамата с рускинята са поставили завършек на своя романс, траял малко повече от две години, само че също по този начин, че към този момент е почнал нов, този път с румънка.

 

Мълвата, че спортистът е заменил интимната си партньорка с друга, потегли преди към две седмици, когато манекенката Маделина Геня бе видяна в неговата ложата, откъдето го поддържаше по време на дуелите от шампионата в Мадрид. Съмненията, че точно тя е настоящата повелителка на неговото сърце, се ускориха още повече, откакто по-късно го окуражаваше и на надпреварите в Рим, където той претърпя поредна загуба от Новак Джокович.

 

Гришо показа фотографията, за която става въпрос, в своя акаунт единствено няколко часа след мача му със сърбина, показвайки на своите почитатели, че е завел хубавицата на вечеря в първокласен ресторант, ситуиран в рамките на италианската столица. На нея се вижда по какъв начин ръката на Маделина изписва името му върху чинията на ястието, което споделят. Самата тя също разгласява изображението, като добави към него надпис: " На същото място, година по-късно ". Написаното от нея накара мнозина да предположат, че връзките посред им не са от скоро, само че единствено те са наясно дали това фактически е по този начин.

 

Геня е родена на 8 август 1988 година в Слатина. Като дете учи пиано и балет, само че в тийнейджърска възраст взема решение да преследва кариера в модата. Малко по-късно се мести в Милано, където в действителност живее и до през днешния ден.

 

Освен като модел, тя все по-често се изявява и като актриса. Така да вземем за пример предходната година застана пред камера за кино лентата " Deep Fear ", в който си партнира с Ед Уестуик, а преди този момент влезе в облика на София Лорен за лентата " Домът на Гучи ", в която присъединяване имат още Лейди Гага, Адам Драйвър и Салма Хайек. Хубавицата е добре познато лице и в противоречивия свят, защото зад тила си има връзки с няколко футболиста, измежду които попадат и имената на италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело.

 

Според някои медии се е срещала даже с Леонардо ди Каприо, само че никой от тях не е удостоверил публично информацията. Знае се обаче, че има щерка, която е от композитора Матей Стратан.

 

Но любопитните неща към Гришо не свършват тук.

Навръх 32-ия си рожден ден българският тенисист Григор Димитров си направи самобитен подарък, откакто в интернет се появи супер гореща фотосесия с още по-горещото му гадже.

 

Сякаш с цел да прекратят спекулациите дали са дружно или не един път вечно, в формалния профил на Мадалина се появиха провокативни фрагменти с текст " Очаквайте скоро ", които обаче единствено няколко часа по-късно бяха изтрити. Както знаем, каквото се разгласява в интернет, остава вечно там, тъй че фотосите не са изгубени.

 

Бдителни почитатели на Гришо незабавно ги разпространиха, с цел да може повече хора да се полюбуват на изваяната Мадалина, а и дамите да погледат нашия Григор. 

Инфо: Дир.бг, Актуално

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР