Популярните български певци братя Аргирови отказаха да пеят на русофилския

...
Популярните български певци братя Аргирови отказаха да пеят на русофилския
Коментари Харесай

Братя Аргирови отказаха да пеят на русофилския събор край Калофер

Популярните български артисти братя Аргирови отхвърлиха да пеят на русофилския събор край Калофер. 

" Уважаеми фенове,
Държим да ви осведомяваме, че няма да участваме в днешния шумно рекламиран събор. Бяхме подведени, че събитието няма политически темперамент и е единствено културно мероприятие за веселба и забавление от вида на есенен събор. Нашия дует постоянно е пропагандирал единствено музиката си. Така ще бъде и отсега нататък!
С почитание,
Братя Аргирови ", написаха фамозните музиканти.

Големите звезди от соца Братя Аргирови и Росица Кирилова бяха оповестени, че " ще забавляват участниците на първия интернационален русофилски събор. Той ще се състои в местността " Паниците " край Калофер. Приятели на Русия от 10 страни се събират  през днешния ден на своя първи интернационален събор, надграждайки традицията на българските русофили, за които съборът, провеждан години наред край язовир „ Копринка “, ще има своето 18-то издание ".

Събитието е проведено от Национално Движение „ Русофили “ и учреденото през март т.г. в Москва Международно придвижване на русофилите (МДР). Съборът ще протече под наслов " С Русия в сърцето ". Специален посетител на събора е Сергей Бабурин, президент на Международната славянска академия за просвета, обучение, изкуство и просвета, оповестява " Марица ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР