Популярната видео-платформа YouTube за първи път в света ще стартира

...
Популярната видео-платформа YouTube за първи път в света ще стартира
Коментари Харесай

YouTube ще пусне първия в света канал за шопинг

Популярната видео-платформа YouTube за първи път в света ще започва формален канал за шопинг в Южна Корея този месец. Новият канал, който ще започва на 30 юни, ще съставлява платформа за директна транслация на видео с разнообразни артикули за продажба.

Това ще бъде първият път, когато YouTube ще отвори формален търговски канал в света.

„ YouTube има намерение да сътвори ангажиращо, информативно и занимателно извършване на покупки за всички консуматори, в това число и за тези в Южна Корея. За да създадем това, можем понякога да опитвам с разнообразни функционалности на YouTube Shopping, до момента в който продължаваме да работим интензивно върху усъвършенстването и доставката, с цел да подобрим преживяването на нашите консуматори “ — сподели представителят на YouTube.

Миналата година YouTube пусна новия раздел „ Покупки “ в секцията „ Общ обзор “, който разрешава на основателите на уместно наличие да маркират артикули в своите директни транслации или да изброяват разнообразни такива под своите видеоклипове, а феновете да ги преглеждат и купуват.

От 26 юни, видео-хостингът YouTube се отхвърля от формата Stories — късите видеоклипове, които оказват помощ за взаимоотношение с аудиторията на каналите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР